Λιγα λογια…

fb-logo Ο οmanavisou δημιουργήθηκε για να φέρει στο σπίτι σου φρέσκα , ντόπια, νόστιμα, υγιεινά και θρεπτικά φρούτα και λαχανικά. Μεγαλώνοντας και ζώντας σε αγροτική περιοχή και αγροτική οικογένεια , μάθαμε να τρεφόμαστε από τα προϊόντα της μητέρας φύσης που παράγαμε , με όλα τα πλεονεκτήματα που αυτά προσφέρουν. Κάποιο διάστημα όταν φύγαμε από τον τόπο μας για λόγους σπουδών και μετακομίσαμε σε μια μεγάλη πόλη , αναγκαστήκαμε να αγοράζουμε αυτά τα προϊόντα είτε από τις υπεραγορές, είτε από ντόπια καταστήματα είτε από λαϊκές αγορές. Τότε αναληφθήκαμε και το χάσμα που υπάρχει στην γεύση, φρεσκάδα και μυρωδιά σε σχέση με τα ίδια που εμείς παράγαμε και τα είχαμε σε λίγη ώρα από την συγκομιδή στο τραπέζι μας. Αργότερα, όταν γίναμε γονείς αρχίσαμε να προσέχουμε περισσότερο για το τι συστατικά είχε κάθε τροφή που τρώγαμε, την προέλευση της και τον τρόπο παρασκευής της, και ακόμη περισσότερο το τι ταΐζουμε τα παιδιά μας. Επιπλέον, λόγω της πλήρης απασχόληση μας σε δουλειά γραφείου ,δεν είχαμε πάντα το χρόνο να πηγαίνουμε στην λαϊκή αγορά της περιοχής μας για να ψωνίσουμε τα πιο φρέσκα ντόπια προϊόντα για το τραπέζι μας.  Όλα αυτά έδωσαν το εναρκτήριο λάκτισμα της ανάγκης δημιουργίας του manavisou.

Έτσι αποφασίσαμε να εγκαταλείψουμε το εργασιακό περιβάλλον στο όποιο είχαμε κατευθυνθεί από τις ανήγες των εποχών και να επιστρέψουμε στις ρίζες μας! Έχουμε τη δίκια μας παράγωγη τη όποια και συγκομίζουμε οι ίδιοι  αλλά και πολλούς φίλους και συνεργάτες που επιλεγούμε προσωπικά και έχουν το ίδιο δόγμα με μας. Ο στόχος μας είναι να φέρουμε την γνησία, αληθινή και οικονομικότερη λαϊκή αγορά στο σπίτι σου. Πιστεύουμε ειλικρινέστατα , ότι ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να τρώει υγιεινά.

 

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ

Η υπόσχεση μας είναι ότι θα φέρουμε για το τραπέζι σου το πιο φρέσκο διαθέσιμο προϊόν. Ξοδεύουμε αρκετή ώρα για να επιλεγούμε τα καλυτέρα, φυσικά και  απαλλαγμένα από υπολείμματα φυτοφαρμάκων φρούτα και λαχανικά στην πόρτα σου. Το μότο μας από το χωράφι στο τραπέζι σου. Άλλωστε είμαστε ο μανάβη σου!!!

Αν έχεις οποιοδήποτε παράπονο , το μονο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας. Θα φροντίσουμε άμεσα να δώσουμε λύση.!Οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας για να σχόλια και ερωτήσεις. Μας αρέσει πολύ να έχουμε επαφή και επικοινωνία με τους πελάτες μας, να έχουμε ικανοποιούμενους και ενεργούς πελάτες

Σας ενδιαφέρει...

Επικοινωνια

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας